Točka uma

Individualno svetovanje

Kaj je individualno svetovanje oz. obravnava?
Individualno svetovanje je najbolj primerna oblika pomoči za vse, ki se srečujete z osebno stisko in želite, da vas nekdo sliši, vam nudi podporo in vam pomaga v različnih življenjskih situacijah. Individualna obravnava je namenjena vsem, ki si želite izboljšati vašo kvaliteto življenja. To je osebno potovanje pri temu potovanju vas vodim in pomagam na miren in razumen način prepoznati, ozavestiti in sprejeti omejujoča prepričanja, ponavljajoče vedenje, negativne misli, zastarele vzorce, ki vam ne koristijo več.

Komu je namenjeno individualno svetovanje?

Individualno svetovanje je namenjeno vsem, ki se soočate s čustvenimi in vedenjskimi motnjami ali pa nimate nekih velikih težav in si želite samo bolj kvalitetnega življenja in osebne rasti.
Petra Dežman

Skozi obravnavo bova skupaj naredila načrt, skupaj bova sla skozi proces, kjer se boste iz srečanja v srečanje, s svojim sodelovanjem, spreminjali prepričanja, vedenje, misli, vzorce in poiskali rešitve. Pomagala vam bom, da boste stvari videli v novi luči, jih gledali lahkotneje in kjer se boste v bodoče lažje in hitreje soočali z neprijetnimi situacijami.

Petra Dežman

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke