Točka uma

Program "ZA ŽIVI"

Kaj je ta program?
Za vas sem oblikovala program, ki vam bo pomagal priti ven iz vaše cone udobja in vas popeljal za tisto tančico, kjer se skriva vaše življenje, o kater ste že dolgo sanjali. To je trening vašega življenja. Trening, ki bo kvaliteto vašega življenja dvignil na višji nivo. To je vaša spremeba in vaš čas, ko si dovolite, da zasijete v svojem življenju.

Komu je program »ZA ŽIVI« namenjen?

Program »ZA ŽIVI« je namenjen vsem, ki si želite boljšega in bolj kvalitetnega življenja, pa ne veste kako se tega lotiti, nimate časa pregledati in prebrskati vso literaturo. Ko pri sebi čutite in veste, da je čas, da svoje življenje zasučete v novo smer, z novimi stvarmi, postavite nove cilje, sem tukaj za vas, da vas vodim skozi program, s katerim boste šli proti cilju.
Program je namenjen resnično tisti, ki so odločeni, da želijo drugačno življenje in, da želijo spremembo, so nanjo pripravljeni.

Kako poteka program?

Program je oblikovan kot individualnim seansa. Seans je 7, kar pomeni, da bova kar 2 meseca intenzivno skupaj delala.

  • Prvo srečanje: pregled slike tvojega življenja, tvojega modela sveta. Naredila/i bova »krog življenja«, kjer bova natančno videla/i kje si ter se na podlagi tega odločila kam želiš iti, kje želiš spremembe.
  • Drugo srečanje: glede na življenjski krog bova naredila/i podrobni nčrt kje in kakšne spremembe želiš, katere cilj želiš doseči.
  • Tretje srečanje: SMART določanje ciljev
  • Četrto srečanje: podala ti bom metode in tehnike s katerimi boš cilje lažje dosegel/a, ter določila bova aktivnosti, s ketrimi bos cilj dosegel/a.
  • Peto srečanje: pogovr o temu kaj se dogaja v vašem življenju ta trenutek, kakšen je napredek, kje so težave
  • Šesto srečanje: ali živite sremembo? Vmes bova imela/i dva tedna pavze, da boste sami videli kako vam gre
  • Sedmo srečanje: preboj

 

 

Petra Dežman

V svojem centru vam nudim psihosocialno pomoč in podporo v različnih težavnih življenjskih situacijah, ko se srečate z osebno stisko, bodi si s tesnobo, depresijo, težavami v medsebojnih odnosih, ste obtičali v osebnem življenju in si želite novih ciljev, izzivov in osebne rasti… krepim vaše samozaupanje, pogledam in razrešujem aktualne težave ter vam pomagam do čustvene razbremenitve. Izvajam individualne terapije, partnerske terapije ter družinsko terapijo. Ob enem pa organiziram tudi razne delavnice in predavanja v okviru svojega centra za različnimi tematikami, ki vam pomagajo pri spremembi v vašem življenju.

Svoja srečanja vodim pod okriljem zaupnosti, strokovnosti, topline in predanosti. Vse storitve svetovanja, pomoči in podpore izvajam v okviru individualne, partnerske, družinske in skupinske terapije.

Petra Dežman

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke